Ödeme Sözleşmesi

Bu Ödeme Sözleşmesi, Nelly Zeytin (bundan böyle "SATICI" olarak anılacaktır) ile www.nellyzeytin.com web sitesi üzerinden alışveriş yapan müşteriler (bundan böyle "ALICI" olarak anılacaktır) arasında yapılmaktadır. Aşağıda belirtilen koşullar, Nelly Zeytin web sitesinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

MADDE 1: ÖDEME YÖNTEMLERİ

1.1. Kredi Kartı ile Ödeme:
Web sitemizden yapacağınız alışverişlerde Visa, MasterCard ve diğer geçerli kredi kartları ile güvenli ödeme yapabilirsiniz. Ödeme işlemleri SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır ve üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır.

1.2. Banka Havalesi/EFT ile Ödeme:
ALICI, ürün/ürünlerin bedelini SATICI'nın banka hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeyebilir. Havale/EFT işlemleri sırasında sipariş numarası açıklama kısmına yazılmalıdır. Sipariş, ödeme SATICI tarafından onaylandıktan sonra işleme alınacaktır.

1.3. Kapıda Ödeme:
ALICI, siparişini teslim alırken nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilir. Kapıda ödeme hizmeti, ek ücret ile sunulmaktadır ve bu ücret, sipariş sırasında belirtilecektir.

MADDE 2: ÖDEME GÜVENLİĞİ

2.1. ALICI'nın yaptığı ödemelerde, kredi kartı bilgileri SSL güvenlik protokolü ile şifrelenir ve güvenli sunucular üzerinden işlem yapılır. SATICI, ALICI'nın kredi kartı bilgilerini saklamaz ve hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşmaz.

2.2. ALICI, web sitesi üzerinde yaptığı ödemelerde yalnızca kendi kredi kartı veya banka kartı bilgilerini kullanmalıdır. Başka bir kişiye ait kart kullanımı ile ilgili doğabilecek yasal sorumluluklar tamamen ALICI’ya aittir.

MADDE 3: ÖDEME ONAYI VE TESLİMAT

3.1. ALICI'nın ödeme işlemi, sipariş sırasında başarılı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Banka veya ödeme kuruluşlarından kaynaklanan herhangi bir aksaklık durumunda SATICI sorumlu tutulamaz.

3.2. Ödeme onaylandıktan sonra siparişin işleme alınması ve kargoya verilmesi sağlanır. Banka havalesi veya EFT ile yapılan ödemelerde, sipariş ancak ödemenin SATICI’nın banka hesabına ulaşmasının ardından işleme alınacaktır.

3.3. ALICI tarafından ödemesi yapılmamış siparişler, sistem tarafından otomatik olarak iptal edilecektir.

MADDE 4: CAYMA HAKKI VE ÜCRET İADESİ

4.1. ALICI, ürün teslimatından itibaren 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak sözleşmeden dönebilir. Cayma hakkının kullanılması durumunda, ürünlerin iade koşullarına uygun olarak geri gönderilmesi gerekmektedir.

4.2. Ücret iadesi, ALICI’nın yaptığı ödeme yöntemi ile aynı şekilde gerçekleştirilir. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde, iade edilen tutar, ALICI'nın kredi kartına iade edilecektir ve bankanın işlem süresine bağlı olarak iade işleminin tamamlanması zaman alabilir.

4.3. Ücret iadesi, cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin SATICI'ya ulaşmasından ve ürünün iade koşullarına uygun şekilde SATICI'ya ulaşmasından itibaren 10 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

MADDE 5: FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI

ALICI, web sitesi üzerindeki tüm içeriklerin ve ödeme sistemlerinin SATICI'ya ait olduğunu ve bu içeriklerin izinsiz kopyalanmasının, çoğaltılmasının veya dağıtılmasının yasadışı olduğunu kabul eder.

MADDE 6: YETKİLİ MAHKEME

İşbu ödeme sözleşmesinden doğabilecek her türlü uyuşmazlıkta, Tüketici Hakem Heyetleri ve Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.

Alışveriş Sepeti

İLK SİPARİŞİNİZE ÖZEL 200TL İNDİRİM KODU: İLK200

Oturum aç

Henüz hesabınız yok mu?

Facebook Instagram YouTube
Mağaza
0 Favoriler
0 öğe Sepet
Hesabım